tlf-ikon  ​Ring til os

Døgnvagt​

Højt serviceniveau

Familieejet firma siden 1937

Få kompetent hjælp til begravelse eller bisættelse​

Har du behov for professionel hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse? Hos Tinglev Begravelsesforretning tilbyder vi begravelseshjælp, og vi har især hjulpet mange fra byer som Tinglev, Aabenraa, Padborg og Tønder. 

Vi ligger lokalt og tilbyder kvalificeret hjælp i forbindelse med både bisættelser og begravelser. Det gælder lige fra valg af sange og salmer til valget af blomster

Herudover er vi et familieejet og servicemindet firma, der har eksisteret siden 1937, hvorfor vi har et stort kendskab til branchen. Det skal desuden nævnes, at du altid kan kontakte os med dine spørgsmål, da vi har åbent 24/7.

Hvad koster bisættelse og begravelse?

Du kan forvente, at prisen på en begravelse eller bisættelse kommer til at ligge på omkring 18-20.000 kroner, og herefter kommer det an på annoncer mv. 

Du bestemmer fuldstændig selv hos os, og det hele gøres på jeres præmisser. Vi lytter altid til jeres ønsker og behov og tilbyder samtidig vejledning og rådgivning.​

​I forhold til gravstedet tilbyder vi desuden forskellig vedligeholdelse, og herudover er du hos os garanteret fordelagtige priser på fine kister og urner.

Ring eller skriv og hør mere

Vi har stort kendskab til, hvad der er brug for i den svære tid og vi tager os af alle praktiske opgaver i forbindelse med både begravelse og bisættelse. Vi er desuden medlem af Danske Bedemænd, hvilket er din sikkerhed for kvalificeret hjælp.

Du er meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt, på telefon 74 64 42 11 eller du kan sende os en besked på e-mail info@tinglevbegravelsesforretning.dk, så vender vi straks tilbage.

​​

Få eN uforpligtende SAMTALE​

Har du spørgsmål til bisættelse eller andet.

Så udfyld venligst nedestående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Oplysninger

Tinglev Begravelsesforretning ApS

CVR: 88016114

Telefon: ​74 64 42 11

E-mail: Send en mail 

Vi er medlem af