Begravelse eller bisættelse i Tinglev og resten af Sønderjylland

Har du behov for professionel hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse? Hos Tinglev Begravelsesforretning tilbyder vi begravelseshjælp, og vi har især hjulpet mange fra byer som Tinglev, Aabenraa, Padborg og Tønder.

Herudover er vi et familieejet og servicemindet firma, der har eksisteret siden 1937, hvorfor vi har et stort kendskab til branchen.

Begravelseshjælp døgnet rundt

Vi ligger lokalt og tilbyder kvalificeret hjælp i forbindelse med både bisættelser og begravelser. Det gælder lige fra valg af sange og salmer til valget af blomster.

Det skal desuden nævnes, at du altid kan kontakte os med dine spørgsmål, da vi har åbent 24/7 med vores døgnservice. Vi kan naturligvis også stå inde for en nærværende og empatisk service, uanset hvornår du ringer til os.

Hvad koster en bisættelse eller begravelse?

Du kan forvente, at prisen på en begravelse eller bisættelse kommer til at ligge på omkring 18-20.000 kroner, og herefter kommer det an på annoncer mv.

Du bestemmer fuldstændig selv hos os, og det hele gøres på jeres præmisser. Vi lytter altid til jeres ønsker og behov og tilbyder samtidig vejledning og rådgivning.

Urner og kister til begravelse

​I forhold til gravstedet tilbyder vi desuden forskellig vedligeholdelse, og herudover er du hos os garanteret fordelagtige priser på fine kister til begravelse, samt urner.

​Erfaren og kvalificeret bedemand

Vi har stort kendskab til, hvad der er brug for i den svære tid og vi tager os af alle praktiske opgaver i forbindelse med både begravelse og bisættelse. Vi er desuden medlem af Danske Bedemænd, hvilket er din sikkerhed for kvalificeret hjælp.

Med vores mange års erfaring, er vi desuden gode til at fange de små detaljer og sørger altid for at der ikke er tvivl om noget vedrørende en forestående begravelse eller bisættelse. Vores mål er at du altid føler dig tryg ved at snakke med os.

Ring eller skriv og hør mere

Har du behov for hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse i Tinglev eller omegn? Så er du meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt, på telefon 74 64 42 11 eller du kan sende os en besked på e-mail info@tinglevbegravelsesforretning.dk, så vender vi straks tilbage.

(+45) 74 64 42 11
info@tinglevbegravelsesforretning.dk